Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای شفیعی رئیس گروه ورزش روستایی و عشایری استان آذربایجان شرقی در آیین افتتاح مسابقات مینی فوتبال گفت:استان آذربایجان شرقی رتبه سوم در تعداد کل تیم‌های ثبت نامی در کشور را کسب نمود.

وی افزود: از استان آذربایجان شرقی ۱۸۷۴ تیم روستایی و عشایر در مسابقات جام پرچم ثبت نام کردند که ۱۳۷۴تیم توسط سازمان مینی فوتبال کشور مورد تایید قرار گرفتند و از این تعداد ۶۴۰تیم توانستند مدارک خود را جهت شرکت در مسابقات تکمیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای شفیعی؛هدف از برگزاری جام پرچم را شناسایی و استعداد یابی فوتبالی در بین روستاییان و عشایر دانست و گفت در طول برگزاری مسابقات در استان استعدادیابان فوتبال در مسابقات حضور خواهند یافت و مسلما بازیکنان روستایی می‌توانند از این فرصت برای نشان دادن استعداد‌های خود بهره ببرند و امیدواریم با برگزاری این مسابقات بتوانیم تا حدودی جلوی مهاجرت روستاییان به شهر‌ها با انگیزه ورزشی را بگیرم.

آقای امیری خراسانی رئیس فدراسیون ورزشی روستایی و بازی‌های بومی محلی کشوردر این مراسم گفت: بیشتر قهرمانان ملی روستازاده هستند و هدف ما از برگزاری جام پرچم در حقیقت مشارکت هرچه بیشتر جامعه روستایی و عشایری هم از نظر کمیت و کیفیت است.

وی گفت:امیدواریم بتوانیم در سال‌های آینده با برطرف کردن نقاط ضعف شاهد اضافه شدن سایر رشته‌های ورزشی نیز باشیم.

آقای امیری خراسانی افزود: از بهمن ماه پارسال ثبت نام این مسابقات در قالب جام پرچم شروع شد و از مرداد ماه امسال نیز شاهد افتتاح‌ها در استان‌های کشور هستیم و امروز نیز در استان آذربایجان شرقی شهرستان کلیبر و در روستای مولان شاهد افتتاح این مسابقات هستیم

آقای امیری خراسانی افزود: مسابقات مینی فوتبال ابتدا در مرحله منطقه‌ای و پس از آن شهرستانی، استانی و در پاین مرحله کشوری آن برگزار خواهد شد.

روستای تاریخی مولان میزبان اولین افتتاحیه مینی فوتبال جام پرچم در استان آذربایجان شرقی شد این مسابقات برای کشف استعداد‌ها در روستا‌ها برگزار می‌شود تا روستاییان در ورزش بیشتر دیده شوند و برای مشکلات و کمبود تجهیرات ورزشی آن‌ها اقداماتی شود.

از شهرستان کلیبر هم ۱۶۴تیم در این مسابقات در ۳ منطقه باهم به رقابت خواهند پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جام پرچم مسابقات مینی فوتبال استان آذربایجان شرقی مینی فوتبال جام پرچم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۸۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد

بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور به همت خانواده خیر نیکوکار مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و انار، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در آئین افتتاح درمانگاه با گرامیداشت یاد مرحوم رحیمیان، اظهار کرد: در رفسنجان و انار قبل از انقلاب ما پزشک ایرانی انگشت شمار داشتیم که اکثراً از کشورهای دیگر بودند ولی امروزه ایران به قطب گردشگری سلامت تبدیل شده است زیرا از کشورهای مختلف برای درمان به ایران می آیند.

وی افزود: در حوزه‌های صنعت، معدن، اقتصاد و واحدهای تولیدی بالغ بر هشت هزار و ۴۰۰ کارگاه تعطیل یا نیمه تعطیل وجود داشت که در این دولت یک واحد احیا جهت کارگاه‌های نیمه تعطیل در همه استان احداث شده تا نیروی کار مجدد به کار مشغول شوند و همچنین در استان‌های مختلف پروژه‌های نیمه تمام فراوان وجود دارد که در حال تکمیل و آماده جهت ارائه خدمت به مردم هستند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: هیچ دولتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه دولت کنونی در حوزه بهداشت، درمان و سلامت توجه و هزینه نکرده است، زیرا حوزه سلامت جز اولویت‌های مهم دولت است.

وی با بین اینکه وظیفه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم و پیشرفت کشور است، گفت: درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر (عج) جزو بزرگترین درمانگاه‌های روستایی کشور است و باید از آن مراقبت کرد تا متوقف نشود.

حسینی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان افزود: درمان زخم‌های دیابتی، تولید داروی شیمی درمانی، داروی آسم، تشخیص سرطان روده، سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی، داروی ضد سکته مغزی، داروی درمان سرطان پروستات، راه اندازی بزرگترین خط تولید انسولین در کشور و…از جمله نمونه‌هایی است که توسط شرکت‌های دانش بنیان در حوزه بهداشت انجام شده است.

به گزارش ایمنا، درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر (عج) به عنوان بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار متر مربع و زیربنای ۴۲۰۰ متر مربع با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان توسط خانواده مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان بنا شده است.

کد خبر 750355

دیگر خبرها

  • قهرمانی تیم درناباطری تبریز در مسابقات والیبال ساحلی مراغه
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیّریه روستایی کشور
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پیامبر اعظم(ص) ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • آغازمسابقات والیبال ساحلی در مراغه
  • برگزاری مسابقات والیبال ساحلی در مراغه
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پبامبر اعظم ۸ مصدوم برجای گذاشت
  • انحراف مینی بوس در تبریز هشت نفر را راهی بیمارستان کرد
  • مازندران نایب قهرمان مینی گلف بانوان کشور شد